Novi Sad
16.06.2011.
16:15 > 15:16
Suđenje osumnjičenom nacističkom ratnom zločincu Šandoru Kepiru nastavljeno je danas u Budimpešti svedočenjem osobe čija je baka ubijena tokom racije u Novom Sadu 1942. godine.
  • Nsadista

    17.06.2011 11:37
    Zločin i kazna
    Sve nacije kriju svoje zločine, bez izuzetka.
    To mu dođe kao neka opšta ljudska osobina. Ne opravdavam, samo konstatujem.
  • 17.06.2011 11:34
    Nadam se da ce da zivi jos sto godina, da trune u zatvoru! go*no nacisticko!
  • staracstol

    17.06.2011 07:44
    svi moraju da robijaju
    Ovaj ko i neki naši zaslužuju da gore u paklu i to jako. Tuga je da nema nikakvih komentara, možda i jeste deo problema što smo zarad nekih "viših ciljeva" uspeli da razvijemo toleranciju na gadluk, psihopatologiju i zlo, jer bože moj, jeste da su ubijali al nek prvo odgovaraju njihovi pa će mo onda mi da razmislimo o našim. Svako ko je u stanju da muči i ubija nekog samo zato što je drugo bilo šta je šljam i otpad koji treba uklanjati iz društva jer ako imaš razumevanja za one što po Telepu pišu "nedamo Patka" moraš imati razumevanja i za one što "nedaju Kepira" Ja se samo nadam da će mo se osvestiti i početi zajedno da radimo i stvaramo neku bolju zemlju za našu decu. Od viših ciljeva samo fukara ima koristi a narod patnju i bol.
    Sve gramatičke greške su namerne.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna